GoFeel-henkilöstöpulssi mittaa tiimisi sykkeen

GoFeel-henkilöstöpulssi on työntekijöiden reaaliaikainen kokemus työyhteisön nykytilasta. Henkilöstöpulssista saatavat tulokset antavat johdolle ja esihenkilöille paremman ymmärryksen työilmapiiristä ja työn kuormittavuudesta.

Nopeasyklinen, tiivis ja säännöllisesti saatava palautetieto antaa johdolle ja esihenkilöille mahdollisuuden ennakoiviin toimenpiteisiin sekä nopeaan reagointiin. Henkilöstöpulssi tuottaa ajankohtaista tietoa henkilöstökokemuksen muutoksista ja tarjoaa nopean palautekanavan työhyvinvointiin, esihenkilötyöhön ja ilmapiiriin liittyvien asioiden kehittämiseksi.​

Henkilöstöpulssikyselyn tuloksena syntyvä GoFeel-indeksi on tunnusluku työtekijöiden työkyvystä, työn sisällöstä, työyhteisön ilmapiiristä, tiedonkulusta ja johtamisesta. Syntyvää työyhteisökohtaista GoFeel-indeksiä on mahdollista hyödyntää muun muassa työnantajamielikuvamarkkinoinnissa, rekrytointikampanjoissa sekä työyhteisön kehittämisessä.

 

Käytössämme on vakioituja sisältöjä. Lisäksi räätälöimme ja rakennamme henkilöstöpulssin organisaationne käyttöön pohjautuen muun muassa strategiaan ja valittuihin arvoihin. Henkilöstöpulssin rakenne, sisältö ja toteutussykli määritellään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja se liitetään osaksi henkilöstökokemuksen kokonaisseurantaa.

 

Go On Kompassi on työkalu, jolla pääset kiinni kaikkiin tutkimustuloksiisi ja dokumentteihisi. ​GoFeel-tulosten lisäksi Go On Kompassi sisältää henkilöstövuokrauksen tärkeimmät tunnusluvut yhtiö- ja työntekijätasolla. Kompassin avulla reaaliaikaiset tulokset ovat helposti saatavilla ja jaettavissa kaikilla organisaatiotasoilla. Kirjautumalla Kompassiin näet yhdellä silmäyksellä päämittarit valitsemistasi keskeisistä tunnusluvuista, pääset syventymään tuloksiin interaktiivisten dashboardien avulla sekä löydät tulosraportit tiedostoportaalista​. Dashboard-sivu on erilliseen selaimen välilehteen avautuva analysointinäkymä, jolle mahtuu rajoitettu määrä elementtejä. Tyypillisiä elementtejä ovat erilaiset graafit, taulukot, tunnusluvut sekä suodatinvalikot.

Go On toimii henkilöstökumppanina laajalle joukolle yrityksiä – lue lisää kokemuksia Go OnistaPaikalliset yrittäjämme palvelevat ympäri Suomea myös henkilöstövuokrauksessa, suorahauissa sekä muutosturvavalmennuksissa.

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!