Uusi työntekijä on usein vain puhelinsoiton päässä

Rekrytointi koetaan yrityksissä usein haastavaksi ja liian usein se päättyy tuloksettomasti, vaikka työpaikkailmoitus on laadittu yrityksessä omin asiantuntijavoimin. Enää ei riitä, että teet energisen työpaikkailmoituksen, koska rekrytointi ei ole tänä päivänä aggressiivista odottelua vaan se on aktiivista työntekijöiden houkuttelemista hakemaan avoinna olevaa työtehtävää.

Tätä työtä täytyy tehdä useassa eri foorumissa olemalla läsnä ja innostava. Tähän ei usein yrityksissä ole aikaa. Ja ei tarvitsekaan olla. Yrityksen on hyvä keskittää voimavarat omaan ydinbisnekseen ja siihen, mikä tuo varmuudella euroja taloon. Onnistunut rekrytointi tuo takuulla menestystä yritykseen. Älä siis jää rekrytoinnin kanssa yksin taikinoimaan ja väsyttämään itseäsi. Rekrytointi on iloinen asia ja tämä energia tulee huokua prosessissa alusta loppuun.

Yrittäjänä teen päivittäin lukuisia puhelinsoittoja ja kontakteja yrityksen uusille potentiaalisille työntekijöille. Selkeä työpaikkailmoitus tukee rekrytointia, mutta se ei ole vielä ratkaise lopputulosta. Uutisvirta hukuttaa myös hyvät työpaikkailmoitukset. Tämä bisnes perustuu kuitenkin ihmiseltä ihmiselle yhteistyöhön. Rekrytoijan läsnäolo elävässä ja digitaalisessa elämässä on ainoa tie menestykseen. Rekrytoinnin ammattilaisena olen koko ajan tuntosarvet korkealla löytääkseen uusia työelämän potentiaaleja. Jokaisessa kohtaamassani henkilössä piilee mahdollisuus.

Kyllä minä löydän teille tekijän!

Tämän lupauksen haluan antaa aina asiakasyritykselleni. Haluan olla avuksi, koska se tekee työlleni suurimman merkityksen. Onnistumisen tunnetta ei voi koskaan vähätellä, sillä onhan se hienoa, kun löydät työnhakijalle töitä ja yritykselle motivoituneen tekijän.

En olisi koskaan hakenut tätä paikkaa, ellet olisi soittanut minulle. Kiitos!

Joskus yksi puhelinsoitto siis riittää, kun tiedät mitä teet ja miten sen teet. Henkilöstöpalvelualan yrittäjän intohimolla ja tahtotilalla ratkaista asiakasyrityksen työntekijäpulmat on ratkaiseva merkitys onnistumisessa. Jätä rekrytointiprosessi siis ammattilaisen hoidettavaksi ja keskity yrityksessäsi olennaiseen!

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Ota yhteyttä.

Anna Koskela

yrittäjä/ yksikönjohtaja, SHL +358 44 370 0009 anna.koskela@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

team-pirkanmaa
team-ylivieska
team-mikkeli
team-uusimaa
team-helsinki
team-go-on
team-pori
team-lahti
team-seinajoki
team-raahe
team-turku
team-kouvola
team-lappeenranta
team-hameenlinna
team-oulu
team-joensuu
team-kotka
team-jyvaskyla
team-rovaniemi
team-vaasa
team-kuopio

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!