Miksi irtisanomistilanteet kannattaa hoitaa hyvin? Lue asiantuntijamme vinkit haastaviin tilanteisiin!

Korona on mullistanut tänä vuonna monen työntekijän arjen ja monilla aloilla työt ovat vähentyneet tai loppuneet kokonaan. Työllistämme valtakunnallisesti tuhansia työntekijöitä joka toimialalle ja vähennykset ovat näin ollen näkyneet myös meillä sekä meidän asiakasyrityksissämme.

Henkilöstökumppanina kuljemme asiakkaidemme kanssa myötä- ja vastamäessä ja olemme tukeneet yrityksiä haastavassa muutostilanteessa sekä tarvittaessa auttaneet myös yt-neuvotteluissa. Irtisanotuille työntekijöille olemme muutosturvavalmennuksen keinoin pyrkinyt löytämään uuden suunnan ja toivon tulevaisuutta ajatellen oli polku sitten kokonaan uusi tai vanhaa mukaileva.

Todella hyvä valmennus, joka vahvisti vahvasti henkistä tilaani osaamiseni ja kokemukseni laajuuden suhteen. Voin todella hyvillä mielin etsiä juuri minulle sopivia töitä.

Räätälöimme Outplacement -palvelumme aina tilanteen mukaan niin, että yksilöt saavat parhaan mahdollisen tuen uudelleentyöllistymistä ajatellen. Otteemme on hyvin henkilökohtainen ja perustuu luottamukseen koko valmennuksen ajan, josta olemme saaneet paljon kiitosta.

Koulutetut muutosturvavalmentajamme hoitavat haastavatkin tilanteet ammattitaidolla sekä inhimillisellä otteella, jokaisen tarpeita kuunnellen.

Rekrytointi on meidän jokapäiväistä työtämme ja tiedämme tarkalleen tämän päivän työmarkkinatilanteen sekä miten ja mistä työpaikkoja löydetään. Tämä on suurin vahvuus, kun mietitään kumppania muutosturvavalmennuksiin, sillä meidän tahtomme on löytää uusi työpaikka valmennettaville ja antaa niin hyvät eväät työnhakuun, että työpaikka löytyy mahdollisimman pian.

Asiakkaan kannalta hyvin hoidettu muutosturvavalmennus jättää hyvän muistijäljen ikävästä tilanteesta irtisanotuille, kun he saavat ammattilaisten valmennusta, joka tavoite on uuden työn löytäminen.

Me puolestamme voitamme, kun löydämme osaavia työntekijöitä, joita voimme suositella eteenpäin meidän muille asiakkaille. Syksyllä palkkasimme yhden valmennukseen osallistuvan henkilön meidän omaan tiimiimme eli todellinen win-win tilanne!

 

On toimii henkilöstökumppanina laajalle joukolle yrityksiä – lue kokemuksia Go Onista. Paikalliset Go On yrittäjät toimivat 23 paikkakunnalla ja ovat valmiina auttamaan kaikissa henkilöstöasioissa.

KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Kati Kulin

henkilöstöjohtaja +358 40 716 0379 kati.kulin@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

team-tornio
helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
asiantuntijapalvelut

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!