Go On Yhtiöt Jyväskylän Paviljongin henkilöstökumppaniksi

Jyväskylän Messut Oy ja Jyväskylän Kongressikeskus Oy ovat solmineet Go On Yhtiöiden kanssa pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen henkilöstöpalveluiden tuottamiseksi vuokratyövoiman osalta Jyväskylän Paviljongille.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia pienistä kokouksista aina suuriin messutapahtumiin asti. Tämä asettaa myös henkilöstötarpeille erityisiä vaatimuksia.

– Meille jokaisessa tapahtumassa ensiluokkainen palvelu on ykkösasia, joten luotettava ja joustava henkilöstökumppani on tärkeä. Uskomme, että asiakastyytyväisyyttä ja palvelua on mahdollista kehittää vahvan ja laadukkaan henkilöstöresurssin avulla ja Go Onin kanssa pystymme tuottamaan asiakkaille parempaa palvelua, kertoo Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja Juha Rahko.

– Kumppanin valintaan vaikutti se, että Go On on vahva ja luotettava paikallinen toimija. Palveluhenkilökunnan osaamisen kehittäminen on myös isossa roolissa tulevassa yhteistyössä, Rahko jatkaa.

Go On Yhtiöt on suomalainen, vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaan kuuluu henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Valtakunnallisella ketjulla on 20 toimipistettä ja pääpaikka on Jyväskylässä.

– Olemme todella iloisia alkavasta yhteistyöstä. Meillä on ketjuna kokemusta vastaavien asiakkuuksien ja vaativienkin kokonaisuuksien hoitamisesta. Paikallisena toimijana pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin ammattitaidolla ja laadukkaalla palvelulla, kertoo Go On Yhtiöiden myyntijohtaja Juha Kalajanniska.

– Kumppanuuden myötä pääsemme tarjoamaan töitä entistä monipuolisemmin työntekijöillemme sekä hyödyntämään myös opiskelijakaupungin potentiaalia rekrytoinneissa, jatkaa Kalajanniska.

Lisätietoja antavat

– Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko, +358 500 499 964, juha.rahko@jklmessut.fi  ja Go On Yhtiöiden myyntijohtaja Juha Kalajanniska, +358 40 821 7511, juha.kalajanniska@go-on.fi

Kiinnostuitko henkilöstöpalveluista? Ota yhteyttä.

Juha Kalajanniska

myyntijohtaja +358 40 821 7511 juha.kalajanniska@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

team-kuopio
team-lappeenranta
team-kotka
team-pirkanmaa
team-raahe
team-oulu
team-joensuu
team-turku
team-uusimaa
team-kouvola
team-rovaniemi
team-helsinki
team-jyvaskyla
team-ylivieska
team-hameenlinna
team-seinajoki
team-go-on
team-lahti
team-pori
team-mikkeli
team-vaasa

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!