Suorahaku | Headhunting

Markkinakartoitus sopivimpien avainhenkilöiden löytämiseksi

Suorahakua käytetään silloin, kun halutaan varmistaa osaajamarkkinan sopivimmat ehdokkaat avainhenkilöiden löytämiseksi esimerkiksi erilaisissa organisaation muutostilanteissa tai erityistä luottamuksellisuutta vaativissa hauissa.

Suorahaku sopii myös tilanteisiin, missä osaajamarkkina on hyvin rajattu tai osaamisesta on kova kysyntä, jolloin julkisen hakuilmoituksen kautta ei saada riittävän tasokkaita hakijoita mukaan hakuun. Suorahaun menetelmin tavoitamme ne halutun profiilin mukaiset osaajat, jotka eivät itse juuri nyt etsi aktiivisesti töitä. Suorahaku sopii erityisesti vaativiin asiantuntija- ja johtotason tehtäviin.

Suorahaun tukena voidaan käyttää julkista ilmoitushakua eli hybridihakua. Hybridihaun kautta tavoitetaan hakijoita, jotka etsivät parhaillaan aktiivisesti uusia uramahdollisuuksia sekä haettavan profiilin kannalta kiinnostavia nk. passiivisia hakijoita, jotka eivät muuten olisi juuri nyt työn haussa. Hybridihaku sopii parhaiten tilanteisiin, missä yritys haluaa varmistaa mahdollisimman laajan ehdokasjoukon ja rakentaa näkyvyyttään hakijamarkkinaan.

Ehdokaskartoituksessa hyödynnämme useita julkisia lähteitä, järjestelmiämme, laajoja verkostojamme sekä paikallista ehdokastuntemustamme koko Suomen alueelta.

Toimeksiantomme toteutetaan aina täsmällisesti, ketterästi, luottamuksellisesti sekä varmistamalla toimialan paras ehdokas- ja asiakaskokemus! Hyvä ehdokaskokemus on merkityksellistä hyvän työnantajakuvan kannalta asiakkaalle kiinnostavassa osaajamarkkinassa.

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku