Avainhenkilöiden suorahaku | Ihmiset suorahaun takana | Suorahaku työnhakijalle

Löydä suorahaun kautta merkityksellisempi suunta työurallesi

Etsitkö uutta inspiraatiota tai seuraavaa isoa näytönpaikkaasi työelämässä? Oletko tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, mutta haluaisit silti tutkia muita suuntia?

Nykyinen työpaikka voi tuntua turvalliselta, mutta jos et koskaan ota ensimmäistä askelta urasi edistämiseksi, et voi myöskään löytää uutta unelmiesi työpaikkaa.

Etsimme aktiivisesti verkostoomme uusia kykyjä, sillä haluamme löytää toimeksiantajiemme avainhenkilötyöskentelyyn aina tavoitteisiin, osaamiseen ja henkilökemioihin sopivimman vaihtoehdon.

Yhdessä luomme merkityksellisemmän työelämän meille kaikille.

Lähde mukaan avoimin mielin ja jätä meille CV:si!

 

JÄTÄ CV

 

hyödyllisiä vinkkejä uuden suunnan etsintään

 

Moni seuraavaa urasiirtoaan pohtiva aktivoituu päivittämään työnhakuun liittyvät dokumenttinsa vasta siinä vaiheessa, kun on aika jo etsiä uusi työpaikka.

Oma LinkedIn-profiili ja CV kannattaa pitää aktiivisesti ajan tasalla, sillä suorahakukonsultin yhteydenotto tapahtuu usein odottamatta. Yllättävästä tilanteesta huolimatta yhteydenottoon kannattaa suhtautua positiivisesti. Avoin suhtautuminen keskustelussa jää paremmin mieleen ja se on myöhemmin eduksi.

Kannattaa tutustua itseä kiinnostaviin yrityksiin. Brändin houkuttelevuuden lisäksi tutustu missioon, visioon ja arvoihin, kohtaavatko ne omien ajatustesi kanssa.

Selvitä myös, onko henkilöstössä tuttuja henkilöitä, joiden kanssa voisi keskustella yrityksestä. Mieti oman tilanteesi näkökulmasta tapahtuvan kehityksen kannalta kiinnostavia kysymyksiä ja millaisia toivoisit vastausten sisältöjen olevan.

 

Varaa ilmainen keskustelutuokio

Kolme hyvää syytä, miksi kannattaa tulla mukaan Go On Executiven verkostoon

 

  1. Yritykset etsivät jatkuvasti sopivia ihmisiä avainrooleihin
    Kertomalla itsestäsi meille, saat mahdollisuuden tulla kuulluksi ja nähdyksi. Olet paremmin mielessä juuri silloin, kun sinun ja potentiaalisen uuden työyhteisön askelmerkkeihin sopivaa toimenkuvaa ollaan aktiivisesti täyttämässä.

 

  1. 100 % luottamuksellisuus
    Uuden uran etsimiseen liittyy paljon yksityistä pohdintaa ja tunteita. On ymmärrettävää, ettei seuraavan suunnan hakemisesta halua aina viestiä näkyvästi. Jättämällä CV:si meille, tietosi pysyvät meillä luottamuksellisina.

 

  1. Parempi työelämä kaikille
    Työ on iso palanen koko elämäämme ja identiteettiämme ihmisinä. Me uskomme, että työn merkityksellisyyden kokemus on tärkeää. Mitä useammin saamme yhdessä arvot ja tavoitteet kohtaamaan, sitä viihtyisämpi ja tuottavampi työelämästämme muodostuu.

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä!

Soili Nepponen

toimitusjohtaja | Go On Executive Oy +358 45 625 9655 soili.nepponen@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku