Muutosturva | Outplacement

Muutosturvavalmennus auttaa työelämän muutostilanteessa

Valmennus tukee valmennettavia haastavassa muutostilanteessa irtisanomisen jälkeen. Valmennuksen tavoite on antaa hyvät valmiudet tämän päivän työnhaun taitoihin ja oman osaamisen tunnistamiseen, jolloin uudelleentyöllistyminen on helpompaa. Valmennuksen sisältö rakennetaan valmennettavien tarvitseman tuen mukaisesti yksilöllisesti ja ne voidaan toteuttaa joko ryhmä- ja/tai yksilövalmennuksina.

Valmentajien vuosien kokemus rekrytoinneista antaa hyvät valmiudet tukea työnhaussa ja lisäksi asiantuntijoidemme laajat verkostot sekä Go On Yhtiöiden valtakunnalliset työmahdollisuudet ovat valmennettavien käytössä.

 

LAKI MUUTTUI – VALMENNAMME JA TUEMME TYÖNTEKIJÖITÄ IRTISANOMISTILANTEISSA

Muutosturvalain muuttumisen myötä irtisanotuilla työntekijöillä on nykyään oikeus työllistämistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen. Muutosturvan tavoitteena on parantaa taloudellisista, tuotannollisista tai työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä irtisanotun työntekijän asemaa ja edistää hänen mahdollisimman nopeaa uudelleen työllistymistä.

Lue faktat lain muuttumisesta sekä osallistujien kommentteja

 

Miksi valita paikallinen Go On muutosturvavalmennuksen kumppaniksi?

  1. Inhimillinen. Yksilöllinen valmennus ja tuki, joka auttaa työntekijää käsittelemään tilanteen sekä valmistautumaan uuteen vaiheeseen.
  2. Paikallinen ja nopea. Nopeampi paluu työmarkkinoille: Autamme työntekijää päivittämään työnhakutaitoja sekä löytämään uusia uramahdollisuuksia paikallisestä työelämästä ja asiakasyrityksistämme.
  3. Ammattitaitoinen. Meillä on laaja kokemus muutosvalmennuksesta ja urakehityksestä. Koulutetut muutosturvavalmentajamme takaavat parhaan mahdollisen tuen niin yrityksellesi kuin työntekijöillesi.

Lataa ilmainen muutosturvaopas

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku