Yhteistyö Joensuun Mailan ja Go Onin välillä luo uusia mahdollisuuksia

Go On Joensuu on vahvasti mukana maakunnan elävöittämisessä ja se näkyy esimerkiksi verkottumisena Joensuun urheilu- ja liikuntaelämään. 

Erittäin onnistunut esimerkki on seurayhteistyö Superpesiksen hallitsevan suomenmestarin, pesäpallojoukkue Joensuun Mailan kanssa. Uutta yksikköä perustettaessa Joensuun Mailan taustayhtiö SuperJoma Oy lähti myös yhdeksi osaomistajaksi Go On Joensuun taustalle.

– Meille on tärkeää olla paikallinen toimija, joka yhdistää yritykset ja työntekijät. Kun saadaan työ ja tekijä kohtaamaan, on kaikilla hyvä ja onnistunut mieli, toteaa Go On Joensuun yrittäjä Henri Lomu.

– Asiakastapahtumien ja mainoskampanjoiden lisäksi pystymme yhdessä auttamaan yrityksiä arjessa ja työnteossa, kertoo Jonne Kemppainen, SuperJoma Oy:n toimitusjohtaja.

ONNISTUNUTTA TYÖPAIKKAYHTEISTYÖTÄ on vaikkapa JoMan pelaajan, Johanna Myyryläisen saama työpaikka Go Onin ja Joensuun Mailan yhteisen videokampanjan kautta.

– Johanna työllistyi Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle ja kaikki osapuolet ovat olleet tosi tyytyväisiä, Kemppainen iloitsee.

Jonne Kemppainen ja Henri Lomu toteavat, että tavoitteellisessa kilpaurheilussa ja työelämässä vaaditaan samankaltaisia vahvuuksia: pitkäjänteisyyttä, sitoutumista ja motivaatiota. Toisaalta taas urheilijan työn täytyy sopia harjoitteluarkeen.

– Urheilijalle on elintärkeää se, että työ on joustavaa, jotta harjoittelulle jää tilaa. Vuokratyö mahdollistaa sen. Yritykset ovat olleet myös todella tyytyväisiä, kun saavat hyväkuntoisia ja motivoituneita työntekijöitä, he pohtivat.

Henri Lomu kertoo, että yhteistyö JoMan kanssa on hyvin monitahoista pelaajien työllistämisestä markkinointiin ja verkostojen hyödyntämiseen.

– Joensuun Mailalla on erittäin osaava markkinointi sekä laaja kumppaniverkosto, jonka kautta saamme näkyvyyttä ja vinkkejä, Lomu pohtii.

– Meillä oli ajatuksena, että saisimme toiminnan kautta syvennettyä muita yhteistyösopimuksia urheilupuolella. Asiakastapahtumien ja mainoskampanjoiden lisäksi pystymme yhdessä auttamaan yrityksiä arjessa ja työnteossa, Jonne Kemppainen toteaa.

YHTEISTYÖ JA VERKOSTOT laajenevat vähitellen. Henri Lomu korostaa, että muidenkin paikallisten toimijoiden kanssa halutaan tehdä yhteistyötä maakunnan elävöittämiseksi: Yhteistyösopimus Joensuun urheiluakatemian kanssa on allekirjoitettu.

– Haluamme tukea alueen nuorten urheilua ja tehdä maakunnasta mahdollisimman elävän. Eikä ole missään nimessä poissuljettua, ettemmekö tukisi kulttuuriakin, Lomu sanoo.

– JoMa on paljon muutakin kuin pesisseura. Myös meillä yhteiskunnallinen vastuu lasten ja nuorten hyvinvoinnista maakunnassa, Kemppainen kiteyttää.

 

Go On Joensuu starttasi keväällä 2019 ja on jo reilun vuoden toiminnan jälkeen löytänyt paikkansa Itä-Suomen työelämän pelikentiltä. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Go On Yhtiöt on suomalainen ja frachising-periaatteella toimiva jatkuvasti kasvava yritysketju, joka tarjoaa laajan pelikirjan henkilöstöpalveluita. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

 

Faktaa – Franchise toimintatapana

  • Paikallinen yrittäjä palvelee parhaiten tuntemaansa kenttää
  • Vahva ketju ja tuki sekä yhteiset toimintatavat
  • Suojatut tunnukset ja testattu liikekonsepti
  • Olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen Franchising-Yhdistyksen eettisiä sääntöjä

Joensuussa palvelee

Henri Lomu

yrittäjä +358 50 309 7088 henri.lomu@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
lappeenranta
mikkeli
oulu
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
asiantuntijapalvelut

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!