Rekrytoinnin ulkoistaminen vapauttaa aikaa yrityksen ydintekemiseen

Maanrakennusliike Veljekset Kellola Oy on vuoden ajan hyödyntänyt Go On Raahen rekrytointipalveluja, koska kukaan omasta väestä ei ole ehtinyt keskittymään rekrytointipuoleen yrityksen toiminnan kasvaessa. Projektipäällikkö Juho Pöyskö kokeekin yhteistyön helpottaneen arjen pyörittämistä.

– Palvelualttius, asenne ja henkilökemioiden kohtaaminen on paras asia Annan ja Essin toiminnassa. Heidän kanssaan on mukava asioida ja hinta-laatusuhde on kohdillaan, kertoo Pöyskö.

Aiemmin Veljekset Kellolalla oli haasteena löytää ammattitaitoisia koneenkuljettajia. Vuokrafirmoja ei ole haluttu käyttää, koska potentiaaliset työntekijät ovat olleet hieman varautuneita. Go Onin toiminnan läpinäkyvyys on kuitenkin vakuuttanut Pöyskön.

– Tiedän suoraan mitä miehille maksetaan ja palkkaneuvottelut käydään ihan samaan tapaan kuin meidän omien työntekijöiden kanssa. Maksamme mielellään palvelusta ja siitä että joku hoitaa rekrytoinnin sekä henkilöstöhallintoa. Näin me voimme keskittyä omaan tekemiseemme.

Veljekset Kellolalla onkin yhteistyön aikana ollut jatkuvasti yhdestä kolmeen koneenkuljettajaa vuokratyöntekijöinä ja paikat on saatu täytettyä laadukkailla työntekijöillä. Vuokratyöntekijöistä kaksi onkin jo siirtynyt Veljeksen Kellolan vakituisiksi työntekijöiksi. Vuokratyöntekijöiden lisäksi yhteistyönä hoidettiin myös mittausinsinöörin suorarekrytointi.

– Rekrytointiprosessi oli itselle todella helppo sekä vaivaton. Go On hoiti homman alusta loppuun ja itse olin mukana haastatteluissa valitsemassa hyvistä vaihtoehdoista, lopettaa Pöyskö.

Vuokratyöpaikan kautta uutta nostetta uralle

Raahelaiselta Janne Nissiseltä loppui reilu vuosi sitten työt ja jotain uutta piti keksiä. Toiminnan miehenä hän tarttui puhelimeen ja soitti nuorkauppakamaritoiminnasta tutulle Go On Raahen yrittäjälle Anna Koskelalle.

– Annan vastaus ”Minkälaista aletaan sulle katselemaan?” oli tosi positiivinen ja siitä sitten lähdettiin rakentamaan yhteistyötä, muistelee Janne ensimmäistä yhteydenottoaan.

Paikalliseen tuttuun ihmiseen oli helppo ottaa yhteyttä, vaikkakin alkuun Jannea vähän epäilytti vuokratöihin lähteminen. Annan tarjotessa töitä Veljekset Kellola Oy:lta dumpperinkuljettajana hän ajatteli, että mikä jottei – kokeillaan! Olihan hän ollut nuorena poikana konehommissa.

Lue Jannen tarina

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!