Hotel Sveitsissä vuokratyöntekijätkin ovat samaa perhettä

Primehotelsin Hotel Sveitsi Hyvinkäällä käyttää Go On henkilöstövuokrausta.

Hyvinkään keskustan tuntumassa sijaitsevan Hotel Sveitsin Sales & Event Coordinator Kaisu Erosella on hyvät kokemukset Go On henkilöstövuokrauksesta. Vuokrahenkilöstö tuo helpotusta paitsi sesonkeihin, myös tavalliseen arkeen. Hotel Sveitsissä vuokrahenkilöstöä on työskennellyt hotellin avaamisesta alkaen. Henkilöstövuokrauspalvelu on nopea ja vaivaton ratkaisu löytää sopiva työntekijä tarpeen mukaiseksi ajaksi.

– Go On Uusimaa on nykyäänkin tärkeänä apuna, sillä työntekijätarve on hyvin aaltoilevaa. Meidän alallamme on järkevää käyttää henkilöstövuokrausta, sillä asiakkaat tekevät hyvin lyhyellä syklillä varauksia.

Go On Uusimaa on Hotelli Sveitsin luottokumppani


Kaisu Eronen

Sales & Event Coordinator

Vuokratyöntekijöillä joustoa hotellin pyörittämiseen

Go Onin kautta tulevista työntekijöistä osa työskentelee 90 tuntia kolmessa viikossa, joten monet ovat vakituisia vuokratyöntekijöitä. Henkilöstövuokrauksen kautta tulleet työntekijät ovat tasavertaisina mukana myös henkilöstöpalavereissa.

– Go Onin kautta tulevat työntekijät ovat meille kuin samaa perhettä. Arjessa ei näe, onko kyseessä henkilöstövuokrauksen kautta tullut työntekijä vai meidän oma työntekijämme. Homma rokkaa hyvin yhteen, kiittelee Eronen.

Kaisu Erosen mielestä suurimpia hyötyjä Go On henkilöstövuokrauksessa on erityisesti joustavuus ja nopea reagointikyky.

– Meillä on hyvät suhteet Go Oniin. Kynnys soittaa Jussille ja pyytää apua on tosi matala. Asioista pystytään puhumaan niiden oikeilla nimillä. Ilman tällaista kumppania, olisi onnistuminen ollut huomattavasti vaikeampaa.

Hotel Sveitsi palkkaa silloin tällöin vuokrahenkilöstöä myös omille kirjoilleen. Osa siirtyy, mutta osa jää edelleen hyvän työnantajan maineessa olevan Go Onin työntekijäksi.

– Osa haluaa jäädä Go Onin kirjoille myös vapauden vuoksi. Se on meille ihan ”fine”.

Primehotels on hotellin kiinteistön suurin vuokralainen. Sen yhteydessä on monipuolisia palveluja, kuten elokuvateatteri, kylpylä ja kuntosali, nämä toimivat eri yritysten vetäminä. Yhteistyö sujuu kaikkien toimijoiden välillä.

– Meillä on ollut kaikkien toimijoiden, myös vuokrahenkilöstön kesken Sveitsin henki -päiviä, jossa olemme luoneet yhteishenkeä.

Yhteistyö kasvaa ketjun laajentuessa

Primehotelsille on tulossa viisi uutta hotellia vuonna 2020. Hotel Sveitsin Sales & Event Coordinator Kaisu Eronen pitää tärkeänä sitä, että toimiva suhde ja tausta henkilöstövuokraukseen on jo olemassa tilanteessa, jossa kasvetaan reippaassa tahdissa. Eronen sanoo, että Go Onin kanssa tehtävä hyvin sujunut yhteistyö laajenee uusien hotellien myötä.

Kustannukset kohdistuvat vain toteutuneeseen tuntimäärään

Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin on toiminut avainhenkilönä Hotel Sveitsin kanssa yhteistyön luomisessa. Reilinillä on vahva hotelli- ja ravintolapuolen tausta.

– Tiedän hyvin alan kommervenkit tiskin molemmilla puolilla, Reilin muotoilee.

Reilinin työhistoria helpotti uuden hotellin avaamiseen liittyvien henkilöstöasioiden suunnittelua, mutta hotellin suosio yllätti sekä Go Onin että Hotel Sveitsin väen.

–Henkilökunnan tarve oli lopulta paljon suurempi kuin mitä etukäteen arvioitiin. Hotel Sveitsi oli todella hyvin myyty jo alusta lähtien, Reilin sanoo.

Henkilöstövuokrauksen kustannukset kohdistuvat vain toteutuneeseen tuntimäärään, joten se on edullinen rekrytointikeino. Myös rekrytointiprosessi on itsessään täysin veloitukseton.

– Asiakas ei maksa esimerkiksi työpaikkojen ilmoittelusta mitään. Vasta siinä vaiheessa, kun työntekijä on tehnyt ensimmäiset työsuoritukset, meiltä lähtee laskutus rullaamaan.

Jussi Reilin sanoo, että vuokratyöntekijät ovat Hotel Sveitsissä yhdenvertaisia muiden työntekijöiden kanssa. Vuokratyö on Reilinin mukaan tänä päivänä jo arkipäiväistynyt.

– Yritykset ymmärtävät hyvin, mikä voimavara meidän työntekijöissämme on ja siksi heitä arvostetaan. Sen vuoksi heitä kohdellaan myös samalla tavalla kuin asiakkaan omilla kirjoilla olevia työntekijöitä.

Henkilöstövuokrauksen edut:

Ajansäästö; Ei laajoja ja aikaa vieviä hakumenettelyjä.

Vaivattomuus; Työntekijän saa nopeasti ja juuri siksi ajaksi kuin tarvitsee.

Edullisuus; Henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi on veloitukseton.

Joustavuus; Kustannukset kohdistuvat vain toteutuneeseen tuntimäärään.

Riskittömyys; Mikäli jostain syystä työ ja tekijä eivät kohtaakaan, henkilövaihdoksen voi tehdä joustavammin.

Hyvä rekrytointikanava; Henkilöön voi tutustua ennen vakituista työsuhdetta​.

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 50 525 9153 jussi.reilin@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!