Pelicans ja go on -henkilöstökumppanuutta parhaimmillaan

Lahden jäähallissa järjestetään vuosittain noin 100 erilaista tilaisuutta aina kymmenen hengen kokouksista, useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin, unohtamatta Pelicansin kotiotteluita. Tämä asettaakin yrityksen henkilöstötarpeille aivan erityisiä vaatimuksia ja erityisesti joustavuutta tilanteiden vaihdellessa useasti.

– Ottelutapahtumissa voi olla jopa 50 työntekijää. Työvuoron pituus voi vaihdella neljästä tunnista jopa kymmeneen tuntiin tai ylikin. On myös joitain tapahtumia, jotka onnistutaan viemään läpi yhdellä tai kahdella henkilöllä, ihan tarpeen mukaan. Jäähallitoiminnan lisäksi olemme saaneet Go Onin kautta työntekijöitä kesäsesongiksi myös Lahden Golfin klubiravintolaan, joka on osa Pelicans Ravintoloiden toimintaa, kertoo Pelicans Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Go Onia myös muille. Meidän kokemuksemme yhteistyöstä ovat olleet pelkästään positiivisia.Lauri Pöyhönen Toimitusjohtaja – Pelicans Ravintolat Oy

Go Onilla henkilöstökumppanuutta hoitavat aina samat, luotettavat yhteistyöhenkilöt. He tuntevat Pelicansin toiveet ja vaatimukset henkilöstön suhteen ja löytävät siihen juuri sopivat henkilöt.

– Me Go Onilla olemme myös valmiita joustamaan ja mukauttamaan toimintaamme aina asiakkaan tilanteen mukaan, sanoo Jonni Vauhkonen, Go On Lahden yrittäjä.

Asiakastyytyväisyys on Pelicans Ravintoloille erittäin tärkeä asia ja jokainen tilaisuus järjestetään aina asiakkaan toiveet huomioiden. Go Onin kautta tulleesta henkilöstöstä meillä riittää pelkästään hyvää sanottava. Näemmekin, että asiakastyytyväisyyttä ja positiivista palvelukokemusta on mahdollista viedä eteenpäin ja kehittää vahvan ja laadukkaan henkilöstöresurssin avulla, Pöyhönen kertoo. Olemme tunteneet Go Onin tavan toimia jo usean vuoden ajalta, joten ratkaisu yhteistyön jatkumisesta oli helppo tehdä, jatkaa Pöyhönen.

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

team-go-on
asiantuntijapalvelut
helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kouvola
kotka
kuopio
lahti
lappeenranta
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!