Paikallinen yrittäjä auttaa toista Raahessa, Go On hoitaa Pattijoen pesulan rekrytoinnit!

Moni Go Onin kautta Claaralle päätynyt työntekijä on nykyään vakituisesti töissä Pattijoen pesulassa.

Olen itse tehnyt rekrytoinnit aiemmin ja kun ei ole aikaa keskittyä kunnolla, niin on tullut pari hutia. Parempi on antaa HR-ammattilaisten hoitaa ja voin itse keskittyä varsinaiseen työntekoon sekä yrityksen pyörittämiseen. Tämä kumppanuus helpottaa elämää, kertoo Pattijoen pesulan yrittäjä Tomi Viitala.

Tarvetta uusille työntekijöille on jatkuvasti, kun nuoria lähtee opiskelemaan ja vanhempaa väkeä jää eläkkeelle. Claara hakeekin tekeviä ja tehokkaita tyyppejä, jotka osaavat tarttua toimeen.

Go Onilta saan nopeaa palvelua paikallisesti ja meidän toiveet on otettu huomioon todella hyvin! Toimistolla haastatellaan työntekijöitä oikeasti ja tänne esitellään vain sellaisia tyyppejä, joissa on potentiaalia.

Go On Raahe toimii Claaran kumppanina ja rekrytoi vuokratyöntekijöitä pesulaan. Yleensä alkuun tehdään 6 kuukauden määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopivat ihmiset pyritään vakinaistamaan.

Kansainväliset työntekijät tehokkaina

Nykyään pesulalla työskentelee Go Onin kautta myös kansainvälisiä työntekijöitä esimerkiksi Somaliasta sekä Thaimaasta. Alkuun kielimuuri jännitti, mutta alun jälkeen he jo perehdyttävät uusia työntekijöitä eri kielillä.

Go On ehdotti kansainvälisiä työntekijöitä ja he ovat olleet tosi tehokkaita hyvällä työmotivaatiolla. Muutoinkin työntekijöitä on tarjolla tarpeen mukaan ja ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Go On Raahen Annasta sekä Essistä!

Kaipaatko helpotusta yrityksen arjen pyörittämiseen, työntekijöitä joustavasti tai esimerkiksi kansainvälistä työvoimaa – Go On auttaa avaimet käteen periaatteella jo 22 paikkakunnalla.

Pesulaan töihin Go Onin kautta - lue mitä työntekijät kertovat

Sain töitä aika helposti, hakemuksen teon jälkeen pääsin nopeasti haastatteluun. Kävin kerran Go Onin toimistolla ja tutustumassa täällä pesulalla. Sitten sovittiin töistä ja nyt olen täällä kesätöissä ennen lukion abivuotta, kertoo Sini.


Sini Pikkarainen

Lue lisää

Raahessa sinua palvelevat:

Anna Koskela

yrittäjä/ yksikönjohtaja, SHL +358 44 370 0009 anna.koskela@go-on.fi

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti +358 45 261 4955 heidi.leppakari@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!