Mustavuoren laskettelukeskuksen toiminta pyörii Go Onilaisten avulla

Mustavuori Oy:n päätoimintaa on laskettelurinteiden ja hissien ylläpitäminen talvella. Nykyään rinteet ja hissit ovat käytössä ympärivuotisesti Mustavuoreen rakennetun Bike Parkin ansiosta.

Mustavuori on harju, joka sijaitsee Tampereen länsiosassa Villilän kaupunginosassa. Laskettelutoimintaa Mustavuorella on ollut eri muodoissa 1960-luvulta alkaen. Tänä päivänä talvikäytössä on kolme rinnettä, lasten rinne ja Snow Park. Kaksi ankkurihissiä ja yksi lasten naruhissi kuljettaa laskijoita rinteisiin. Kesäisin ankkurihissit helpottavat Bike Parkin käyttäjien kulkua kahdeksalle eri haastavuustason pyöräreitille.

Miikka Anttila on toiminut Mustavuoren laskettelukeskuksella liiketoimintajohtajana reilun vuoden ja henkilöstökumppanuus Go On Pirkanmaan kanssa periytyi jo ajalta ennen hänen tuloaan Mustavuoreen. Yhteistyö Go Onin kanssa on sujunut kuitenkin niin mainiosti, että ei ole käynyt mielessäkään vaihtaa henkilöstökumppania.

Ihan hirveän helppoa on ollut toimia Go Onin kanssa. Tyyliin yhdellä puhelin soitolla on saatu asioita hoidettua. Oli tarve ollut sitten yksittäiselle tekijällä tai suuremmalle määrälle, Anttila kiittelee.

Kaikki työntekijät, jotka on tullut Go Onin kautta ovat vastanneet huutoon, eikä yksikään työntekijä, jonka Go On on katsonut meille soveltuvaksi, ole ollut soveltumaton, vaan kaikki on toiminut mainiosti ja työntekijät olleet todella hyviä meille. Likimain kaikki Go Onin suosittelemat ja haastatteluun lähettämät hakijat olemme palkanneet, Anttila jatkaa.

Liiketoimintajohtaja Anttilan lisäksi omia työntekijöitä Mustavuorella ei ole lainkaan, vaan kaikki työntekijät Mustavuori Oy on hankkinut Go On Pirkanmaan kautta. Kesäkaudella työntekijöitä on Anttilan lisäksi neljä ja talven laskettelusesongin aikaan parhaimmillaan jopa kaksitoista.

Mustavuoren rinnetyöntekijän haut on olleet suosittuja, ja niihin on tullut hyvin hakemuksia, joten olemme päässeet esittelemään asiakkaalle hyviä työntekijäkandidaatteja, kertoo Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Iida Makkonen.

Tulevan talvisesongin osalta suunnitelma tulee olemaan sama, eli Go On toimii henkilöstökumppanina, kun rinnetyöntekijöitä aletaan rekrytoida. Mutta minkälaisia työntekijöitä Mustavuoreen etsitään?

Sellaisia työntekijöitä, jotka tykkäävät olla tekemisissä ihmisten kanssa ja tehdä töitä ulkona. Ulkona töiden tekeminen on ehdottomasti tärkein omaisuus asiakaspalvelualttiuden lisäksi, jota työntekijältä haetaan, muuten ei rinnetyötä voi tehdä, Anttila toteaa.

Vuokratyön yleisesti Anttila näkee hyvänä vaihtoehtona laajentaa osaamista.

Jos vaan vähääkään on avoin erilaisille työtehtäville, niin kannattaa ehdottomasti harkita henkilöstöpalveluyrityksen listoille liittymistä. Tulee todennäköisesti saamaan sellaisia työtarjouksia, joita ei muutoin vastaan tulisi ja pystyy kartuttamaan osaamistaan halutessaan laaja-alaisesti.

Sesonkityöluonteisuuden vuoksi Mustavuorella on päädytty ottamaan työntekijät henkilöstökumppanin kautta. Työntekijöihin on vaikea sitoutua kiinteästi, koska tarve vaihtelee paljon ja jopa sääolot vaikuttavat työntekijöiden tarpeeseen, jos talvella sataa vähän lunta, on työntekijätarvekin pienempi tai ainakin sesongin alun ajankohta voi muuttua. Henkilöstöpalveluyrityksen kanssa yhteistyötä miettivälle yritykselle Miikalla on selkeä viesti.

Hakemusten läpi kahlaaminen vie aina aikaa, varsinkin jos niitä tulee paljon. On viisaampaa jättää se työ rekrytointialan ammattilaisille ja keskittyä itse muihin juokseviin asioihin, joita niitä aina yrittäjällä riittää.

Ainakin meillä on ollut tosi helppo toimia. Etenkin syksyllä, kun on kaikkea muutakin talvikauteen liittyvää, niin ei ole tarvinnut oikeastaan muuta kuin antaa rekrytointitoimeksianto ja odottaa hakijoita haastatteluun.

Hyvin sujuneen yhteistyön myötä mielikuva Go On Pirkanmaasta kumppanina on hyvin kirkas

Suoraselkäisyys ja jämptiys tulee ensimmäisenä mieleen. Ei tarvitse epäillä, etteikö työ tulisi tehtyä. Erittäin luotettava kumppani. Voin suositella Go Onia varauksetta henkilöstökumppaniksi, Anttila kiteyttää.

Talvikauden 2021-2022 rekrytoinnit Mustavuorelle on parhaillaan käynnissä! Katso avoimet paikat ja hae töihin hiihtokeskustyöntekijäksi.

 

Kaipaatko luottokumppania? Me hoidamme oikeat pelaajat oikeille paikoille joustavasti, luotettavasti ja paikallisesti. Ota yhteyttä, niin rakennetaan kumppanuus tukemaan liiketoimintaasi.

Go Onin palkkalistoilta voi työllistyä vaikkapa ympärivuotisesti laskettelukeskukseen. Matias Salonen työskentelee Go On Pirkanmaan kautta Tampereen Mustavuoressa.


Lue Matiaksen työntekijätarina

Lue lisää

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!