Go On toimii maailman parhaiten järjestetyn MM-Rallin henkilöstökumppanina

Neste Ralli on pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia ja Go On toimii henkilöstökumppanina megaluokan tapahtumalle.

Entinen Jyväskylän Suurajot on kasvanut yhdeksi kohokohdaksi koko Suomen kesässä. Elokuun alussa Jyväskylään saapuu kilpailijoita, tallien henkilökuntaa, katsojia sekä mediaa ympäri maailmaa.

Neste ralli on tapahtumana niin iso, että se kiinnostaa ihmisiä monessa mielessä. Ei pelkästään vain se, että tullaan katsomaan, mutta myös että tullaan töihin, toteaa AKK Sports Oy:n talous- ja hallintojohtaja Markus Häkkinen.

Go On vastaa Paviljongin huoltoparkin ja Harjun kaupunkierikoiskokeen lipunmyynnistä sekä tuottaa järjestyksenvalvonta- sekä promootiopalveluita AKK Sports Oy:lle sekä heidän yhteistyökumppaneiden käyttöön.

– Go On toimialallaan selkeästi notkeampi toimija kuin moni muu ja siksi meille sopiva yhteistyökumppani, kehuu Häkkinen.

Rallit vaativat tuhansia tekijöitä

Vuosittain Neste rallin väreissä työskentelee noin 4000 henkeä, joista suurin osa on arvokkaita talkoolaisia. Rallitapahtuman kehittyessä palkattua henkilöstöä tarvitaan vuosi vuodelta enemmän. Go On toimiikin Neste Rallin henkilöstökumppanina nyt kolmatta vuotta.

– On helpompi hallinnoida tätä isoa tapahtumaa, kun voimme irrottaa tämän yhden kokonaisuuden ja vastuuttaa sen luotettavalle taholle, kertoo Häkkinen.

Go On on ollut mukana kehittämässä esimerkiksi erikoiskokeilla toteutettavaa lipuntarkastuspartiointia. Tulevaisuudessa Go On saattaa perehdyttää myös rallien talkoolaisia Go On Akatemiaan rakennettavalla verkkokoulutuskokonaisuudella.

Go Onin rekrytointi rallityöntekijäksi on nyt käynnistynyt ja paikat täyttyvät nopeasti. Lisätietoa löytyy kampanjasivulta.

– Rallit ovat lyhyt pyrähdys meidän vuodessa, mutta on hienoa olla osana mukana mahdollistamassa Suomen mittakaavassa uniikin tapahtuman järjestelyjä, toteaa Go Onin myyntijohtaja Juha Kalajanniska.

Facebookissa on käynnistynyt rallipassien arvonta. Käy tykkäämässä, kommentoimassa ja jakamassa päivitystä. Laitathan Go Onin seurantaan somessa!

55 päivää ja WRC autot starttaavat sorateille. Me olemme valmiina – kuinka sinä olet mukana rallihuumassa?

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!