Henkilöstövuokraus toimii joustavana rekrytointikanavana siparilalla

Siparilan Myllykosken tehdas rekrytoi kaikki tuotantotyöntekijänsä Go Onin vuokratyöntekijöiden riveistä. Palosuojatut ulkoverhoustuotteet mm. Helsingin Allas Sea Poolille tuottanut yritys on Go Onin pitkäaikainen asiakas.

Useat meidän tuotantotyöntekijämme ovat vakinaistuneet henkilöstövuokrauksen kautta. Meille tämä on rekrytointikanava, jolla nähdään käytännössä millainen työntekijä on. Näin rekrytointi on paljon helpompaa ja joustavampaa, kertoo Siparilan tehdaspäällikkö Iikka Sutelainen.

Kaikille uusille työntekijöille tehdään useamman kuukauden määräaikaiset alkuun ja pyrkimyksenä on vakinaistaa sopivat työntekijät talon omille kirjoille. Vuokratyön kautta Siparila pääsee näkemään ihmiset työntouhussa ennen varsinaista palkkauspäätöstä.

Henkilöstövuokrauksella joustoa tuotantoon

Siparilan tuotanto myydään suoraan tukkureille eli tilauskanta elää jatkuvasti kysynnän mukaan. Vuodenajat, sesongit sekä isommat rakennushankkeet aiheuttavat piikkejä kysyntään.

Meidän pitää pystyä vastaamaan kysyntään nopeasti ja tehokkaasti. Vuokratyövoimaa tarvitaan lisäresurssiksi, jotta saadaan tuotettua kaikki asiakkaille luvatut toimitukset.

Vuosien varrella Myllykoskella on kokeiltu erilaisia ratkaisuja henkilöstökumppanin valinnassa, mutta nykyään Go On hoitaa kaikki tuotannon rekrytoinnit. Iikka kertoo, että välillä työntekijöitä tarvitaan nopeallakin varoitusajalla ja Go On Kouvolan Antti Saira on aina puhelimen päässä valmiina auttamaan.

Go Onin olemme valinneet palvelun tason takia, hinnoissa ei ole hirmuisia eroja. Meille on tärkeää, että hommat toimivat ja meillä on oikeita henkilöitä saatavilla oikeaan aikaan. Ollaan saatu sitä mitä on pyydetty, toteaa Iikka haastattelun lopuksi.

Go Onin kautta tulleet työntekijät ovat useasti olleet jo keikkahommissa muilla asiakkailla, joten heistä on jo saatu palautetta. Siksi osaammekin esitellä tuotanto- ja vuorotyöhön soveltuvia tehokkaita työntekijöitä, kertoo Antti Saira.

Casper Relander työskenteli useissa eri tehtävissä ennen kuin Antti esitteli hänet Siparilalle:

Go Onista on erittäin positiivinen fiilis. Heti tarjottiin töitä ja pärjäsin hommissa, niin tuli lisää puheluita ja keikkaa. Heti alkuun tein työt niin hyvin kuin pystyin ja sain nopeasti vakituisen työsopimuksen. Nyt olen viihtynyt täällä nyt kohta kaksi vuotta.


Casper Relander

Lue lisää

Henkilöstökumppanina toimitamme juuri teille soveltuvia vuokratyöntekijöitä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää henkilöstövuokrauksen hyödyistä juuri sinulle!

Kouvolassa sinua palvelevat:

Johanna Ahtiainen

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 8527 johanna.ahtiainen@go-on.fi

Jukka Koskinen

yrittäjä, SHL +358 44 011 4444 jukka.koskinen@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!