Henkilöstöpalvelu säästää Digimanin toimitusjohtajan aikaa

Ympäri Suomea olevat matkapuhelinhuollon liikkeet vaativat jatkuvaa rekrytointia, jossa Go Onin yksiköt ovat korvaamaton apu kiireiselle yrittäjälle.

Kaksikymmentä vuotta sitten perustettu Digiman työllistää nykyään jo 50 henkeä eri puolilla Suomea. Toimitusjohtaja Janne Niemi hoitaa yhtiön hallintoa käytännössä yksin. Uransa varrella toimitusjohtaja Janne Niemi on omien sanojensa mukaan kohdannut lähemmäs 3000 työnhakijaa, joten osaamisesta rekrytointi ei siis jäisi kiinni. Aika ei kuitenkaan riitä kaikkeen.

Digimanin kasvaessa, kuulin suosituksia, että helpottaisin työtäni, jos joku muu hoitaisi rekrytoinnit. Nyt kun liikkeitä on ympäri Suomea, niin en ehtisi muuta kuin ajamaan ympäri Suomea ja rekrytoimaan ihmisiä töihin.

Kaupan alalla työurat ovat yksittäisessä työpaikassa verrattain lyhyitä ja esimerkiksi Digimanilla kolme vuotta on pitkä aika yhtäjaksoista työskentelyä. Moni lähtee opiskelemaan tai elämäntilanne muuttuu, joten vaihtuvuutta on paljon.

Rekrytoimme aina tarpeeseen ja kun joku jää pois, niin uusia työntekijöitä tarvitaan. Kerron jo haastatteluvaiheessa hakijoille, että alkuun tehdään 6 kk työsopimus Go Onin kanssa, jonka jälkeen jatkoa on tarjolla meidän omilla kirjoillamme, jos hommat ovat sujuneet hyvin.

Niemi kuvaakin rekrytointiyhteistyön helpottavan hänen työtään huomattavasti. Go Onin HR-asiantuntijat markkinoivat työpaikkaa, lukevat hakemukset, esihaastattelevat potentiaaliset hakijat valmiiksi ja pitävät yhteyttä hakijoihin.

Riittää kun kerron mitä tarvitaan ja milloin, ja saan sen perusteella ehdotuksen potentiaalisimmista työntekijöistä. Riittää kun itse haastattelen muutaman tyypin sen sijaan, että selaisi monia kymmeniä hakemuksia ja yrittäisin sieltä löytää hyvät tekijät.

Rekrytointitarve syntyi puhtaasta ajansäästöstä, mutta matkan varrella Go Onista on tullut Niemelle tärkeä apu ja tuki kaikissa henkilöstöasioissa. Nykyään Go On hoitaa valtakunnalliseksi kasvaneen ketjun rekrytoinnit eri puolilla Suomea.

Henkilöstökumppanuuden isoin etu on, että virallisista asioista ja papereista huolehditaan minun puolestani ja jopa muistutellaan asioista. On paljon henkilöstöön liittyviä yksityiskohtia, joita ei yrittäjänä välttämättä tiedä tai muista selvittää.

Go Onia Niemi pitää nuorekkaana ja raikkaana toimijana henkilöstöpalvelualalla. Yhteistyö on tuntunut hyvältä ja se on helpottanut arkea.

Te voisitte enemmänkin painottaa asiakkaillenne, että onhan nämä kaikki asiat kunnossa myös omien työntekijöiden osalta, toteaa Niemi loppuun.

Tarvitsetko luottokumppania? Me hoidamme oikeat pelaajat oikeille paikoille joustavasti, luotettavasti ja paikallisesti. Ota yhteyttä, niin rakennetaan kumppanuus tukemaan liiketoimintaasi.

Pirkanmaalla sinua palvelevat

Jarmo Väkiparta

Yrittäjä +358 50 62 741 jarmo.vakiparta@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!