Finlandia-talossa arvostetaan ketterää ja luotettavaa henkilöstökumppania

Finlandia-talossa järjestetään vuosittain noin 600 erilaista tilaisuutta aina kymmenen hengen kokouksista, kansainvälisiin suuriin kongresseihin. Väliin mahtuu myös paljon eri kokoluokan konsertteja ja seminaareja. Tämä asettaakin yrityksen henkilöstötarpeille aivan erityisiä vaatimuksia ja erityisesti joustavuutta tilanteiden vaihdellessa useasti.

– Vuoro- ja tuntimäärät voivat vaihdella todella paljon. Yleensä kesäisin on hiljaisempaa, on vähemmän työvuoroja. Työvuoron pituus voi vaihdella neljästä tunnista jopa kymmeneen tuntiin tai ylikin. Ruuhkaisimpina päivinä vuorossa voi olla jopa 30 henkilöäkin. On myös joitain päiviä, jolloin päivä onnistutaan viemään lävitse yhdellä tai kahdella henkilöllä. Ihan tarpeen mukaan, kertoo Finlandia-talon tuotanto- ja palvelupäällikkö Heikki Mäkelä.

Henkilöstökumppania valittaessa Finlandia-talo piti tärkeimpinä kriteereinä kumppanin joustavuutta ja mahdollisuutta toimia lyhyelläkin varoitusajalla. Go Onin kanssa oli tehty yhteistyötä jo aikaisemmin ja loppusyksystä 2013 toimintaa päätettiin laajentaa muuttomiehistä myös tapahtumatyöntekijöihin. Go Onilla henkilöstökumppanuutta hoitavat aina samat, luotettavat yhteistyöhenkilöt. He tuntevat asiakkaan toiveet ja vaatimukset esimerkiksi henkilöstön suhteen ja löytävät siihen juuri sopivat henkilöt.

Me Go Onilla olemme myös valmiita joustamaan ja mukauttamaan toimintaamme aina asiakkaan tilanteen mukaan, kertoo Go On Helsingin yrittäjä Petteri Hakala.

– Ratkaisu ottaa Go On henkilöstökumppaniksi oli helppo tehdä kun kuitenkin tunnettiin Go Onin tapa toimia ja aikaisempaan toimintaan oltiin erittäin tyytyväisiä talon sisällä. Vuoden lopulla jo yli puolet tapahtumatyöntekijöistämme tulikin jo Go Onin kautta. Niin nopeasti olemme edenneet. Älyttömän tyytyväisiä olemme olleet, Heikki Mäkelä jatkaa.

Asiakastyytyväisyys on Finlandia-talolle erittäin tärkeä asia ja jokainen tilaisuus järjestetään aina asiakkaan toiveet huomioiden. Go Onin kautta tulleesta henkilöstöstä riittää hyvää sanottavaa, jolla onkin merkittävä rooli asiakastyytyväisyyden ylläpidossa.

Meillä on paljon sellaisia tilaisuuksia, että ainoat kontaktit asiakkaalla ovat muihin henkilöihin kuin niin sanottuihin Finlandia-talon omiin henkilöihin. Henkilöstöllä on suuri vaikutus tilaisuuksien ja tapahtumien loppuonnistumisiin. Palveluhenkilöstö mitä olemme saaneet, on älyttömän hyviä tyyppejä! He ovat sopeutuneet hyvin taloon, talon tapaan toimia ja yhteistyöhön kaikkien kanssa koko talossa, Mäkelä kertoo.

Asiakastyytyväisyyttä myös mitataan säännöllisillä palautekyselyillä, joiden palautteista Finlandia-talo voi olla syystäkin tyytyväisiä.

– Meillä asiakaspalautteet ovat kehittyneet todella positiiviseen suuntaan. Negatiivisia palautteita henkilökunnan toiminnasta tai palvelusta ei ole tullut. Päinvastoin! Lähetämme kaikille tapahtuman järjestäjille automaattisesti palautekyselylinkin, johon asiakas voi arvioida meidän eri toimintoja asteikolla 1-5 ja palautteet ovat aina luokkaa 4-5. Voimme olla siis todella tyytyväisiä henkilöstön tapaan toimia. Voimme suositella Go Onia myös muille. Meidän kokemukset ovat olleet tosi positiivisia.

Finlandia-talo on monipuolinen kongressi- ja tapahtumakeskus. Sen tunnuspiirteitä ovat keskeinen puistomainen ja rauhallinen sijainti sekä erinomaiset kokous-, näyttely- ja konserttitilat. Sijainnin ja tilojen yhdistelmä tarjoaa ihanteellisen ympäristön niin kansainvälisille suurkongresseille ja pienille kokouksille kuin viihdetilaisuuksille ja konserteille. Finlandia-talon palvelukyky on testattu lukuisissa eri alojen maailmankongresseissa ja talo toimii talouden ja politiikan maailmanluokan vaikuttajien foorumina.

Finlandia-talo on maailmankuulun suomalaisen arkkitehdin Alvar Aallon suurtyönä jo itsessään nähtävyys, johon käy tutustumassa vuosittain tuhansia matkailijoita eri puolilta maailmaa.

Tutustu Finlandia-taloon

Go On toimii henkilöstökumppanina laajalle joukolle yrityksiä – lue lisää kokemuksia Go OnistaPaikalliset yrittäjämme palvelevat ympäri Suomea myös henkilöstövuokrauksessa, suorahauissa sekä muutosturvavalmennuksissa.

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!