Myyntiliiga – suomen parhaat myynnin osaajat

Suomi menestyy myymällä ja tulevaisuudessa huippumyyjiä tarvitaan entistä enemmän. Go On on vastannut tähän tarpeeseen kokoamalla myynnin tulevaisuuden tekijät yhteen. Missiomme on nostaa myynnin arvostus ja osaaminen uudelle tasolle sekä avata paljon uusia uraetenemismahdollisuuksia myynnin ammattilaisille. Myyntiliigaan voi jättää CV:nsa luottamuksella ja rekisterissämme on jo paljon upeita myynnin ammattilaisia, jotka etsivät uusia uratuulia.

Myyntiliiga on Go Onin oma, luottamuksellinen yhteisö tulevaisuuden myynnin osaajille, joilla on palava halu tehdä myyntityötä nyt ja tulevaisuudessa. Mukana on vasta uraansa aloittelevia myyjiä sekä jo myyntityössä kannuksensa hankkineita ammattilaisia.

Myyntiliiga rekrytointikanavana

Go Onin Myyntiliiga toimii kustannustehokkaana ja laadukkaana rekrytointikanavana erilaisiin myynnin tarpeisiin. Palvelumme on läpinäkyvää ja rekrytointiprosessin hoitavat rekrytoinnin ja myynnin ammattilaiset.

Koska Myyntiliigaan on liittynyt jo useita myynnin ammattilaisia, jotka ovat avoinna uusille työmahdollisuuksille, pystymme palvelemaan sinua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi voimme tehostaa hakuanne yhdessä sovituin menetelmin, boostaamme yrityksenne näkyvyyttä ja autamme positiivisen työnantajamielikuvan luomisessa.

Myyntiliigan Palvelupaketit

Myyntiliiga takuu

Myyntiliiga takuulla takaamme sen, että jos valitsemamme työntekijä ei jatka kolmen kuukauden jälkeen myynnillisistä syistä, haemme uuden veloituksetta.

Edellytys on, että asiakkaallamme on yhdessä hyväksytty perehdytysprosessi (onboarding) ja kandidaatti on testattu Go Onin toimesta. Menestyäkseen työssänsä, ammattimyyjäkin tarvitsee hyvän perehdytyksen. Autamme ja sparraamme teitä liiketoimintaanne tukevan ja tulosta tuottavan perehdytysprosessin kanssa. Rekrytoinnin käynnistysvaiheessa laskutamme 20% rekrytointipalkkion hinnasta. Tällä katamme rekrytoinnin aloitus-ja ilmoituskulut.

Yhteydenottopyyntö

Kerro meille mistä palvelusta olet kiinnostunut ja olemme sinuun yhteydessä seuraavan työpäivän aikana. 

Myyntiliigan koutsit Go Onilla - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Petteri Hakala

Koutsi +358 400 772 723 petteri.hakala@go-on.fi

Katriina Rantanen

Koutsi +358 50 477 7966 katriina.rantanen@go-on.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!