Go On – Lisää hyviä kokemuksia suorahausta!

Olemme Go Onilla havainneet asiakkaillamme kasvavassa määrin rekrytoinnin tarpeita johtotehtäviin ja vaativien asiantuntijoiden tehtäviin, joihin ammattimaisen suorahaun keinoin pystytään vastaamaan tuloksellisimmin. Siksipä päätimme alkaa tuottamaan asiakkaillemme ja ehdokkaillemme yhä enemmän hyviä kokemuksia suorahauista.

Vahvistamme palveluitamme suorahakuun keskittyvällä yksiköllä, jonka toimitusjohtajana aloittaa 1.12.2022 Soili Nepponen, KTM. Soililla on suorahauista yli 15 vuoden monipuolinen kokemus johtotason rekrytoinneista vaativiin asiantuntijahakuihin.

Soili tulee kasvattamaan suorahaku-palveluamme, jolle on jo loistava pohja valtakunnallisissa osaajissamme, kertoo Go On Groupin toimitusjohtaja Janne Korhonen.

Suorahaku -palvelut kasvaa markkinassa edelleen, mikä kertoo asiakkaiden tarpeista löytää kaikkein osuvimpia osaajia henkilöstötarpeisiin asiantuntijoista johtotehtäviin. Markkinassa pärjää parhaiten ne toimijat, joilla on yrittäjämäisen aito kiinnostus parhaaseen asiakas- ja ehdokaskokemukseen. Suorahaulta vaaditaan aiempaa enemmän toteutuksen ripeyttä ja täsmällisyyttä, laadusta tinkimättä.

Yrittäjämäisen aito kiinnostus parhaaseen asiakas- ja ehdokaskokemukseen on vahvaa Go Onin kulttuurissa. Olen iloinen, että saimme mainion tyypin ja vahvan osaajan, Soilin, mukaan kasvutarinaamme, toteaa Go On Groupin hallituksen puheenjohtaja Mia Aspegrén.

Tänään on työurani jännittävin päivä, kun siirryn urallani eteenpäin Go On yhtiöiden suorahakuliiketoiminnan vetäjäksi!


Soili Nepponen

toimitusjohtaja | Go On Executive Oy

Lue lisää

Miksi Go On?

Minulle on tärkeää, että pääsen tekemään yhteistyötä energisen ja alalla tunnustetun toimijan kanssa. Go On yhtiöiden kasvutarina puhutteleekin minua, koska yhtiö tuottaa laaja-alaisia HR-palveluita koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston kautta. Vahvalla paikallistuntemuksella rakennetaan luottamusta ja edistetään yhteistä missiota tuottaa parempaa työelämää Suomeen.

Pitkään alalla toimineiden Go On -ketjun ja Feelback Oy:n yhdistyminen on muodostanut henkilöstöalalle uuden ja raikkaan toimijan, missä asiakas, ehdokas ja työntekijäkokemus on kaiken keskiössä. Korona Investin hallinnoiman rahaston myötä lähdetään hakemaan vahvaa kasvua, minkä vuoksi myös suorahakuliiketoimintaan halutaan panostaa. Paljon puhuttu osaamisen kohtaanto-ongelma on tunnistettu myös Go Onin asiakkaissa, minkä vuoksi asiantuntijoiden ja keskijohdon suorahakupalveluiden kysyntä kasvaa voimakkaasti.

Tutkimuksilla tuloksiin
Go On Suorahaun kautta löydämme markkinan parhaat osaajat avainhenkilötarpeisiin. Sertifioimme jo heti alkuun Go On -ketjussa 21 suorahakukonsulttia, joilla varmistamme alan parhaimpien käytäntöjen ja työkalujen hyödyntämisen avainhenkilöiden löytämiseksi paikallisesti. Ehdokas- ja asiakaskokemus on meille prioriteetti numero yksi ja tämän varmistamiseksi hyödynnämme Feelbackin alalla tunnustettua tutkimusosaamista toimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Toimeksiantomme toteutetaan aina täsmällisesti, ketterästi, luottamuksellisesti sekä varmistamalla toimialan paras ehdokas- ja asiakaskokemus.

KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Soili Nepponen

toimitusjohtaja | Go On Executive Oy +358 45 625 9655 soili.nepponen@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!