Go On ja Feelback yhdistyvät 

Go On ja Feelback yhdistyvät tarjotakseen monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaidensa henkilöstön ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Korona Investin hallinnoima rahasto muodostaa uuden merkittävän henkilöstöalan toimijan yhdistämällä Go On franchising ketjun yrittäjävetoiseen toimintaan Feelback Groupin asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuspalvelut.

Go On ketjulla ja Feelback Groupilla on pitkät toimintahistoriat ja laajat valtakunnalliset asiakaskuntansa. Go On ketju toimii franchising yrittäjiensä vetäminä valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla. Sen toimintaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja muutosturvavalmennukset. Feelbackin tutkimuspalvelut yhdistettynä Go Onin palveluiden kanssa vahvistavat ja lisäävät nykyisten sekä uusien asiakkuuksien kilpailukykyä entistä paremmin.

Go On ketjun tavoitteena on tukea ketjuyrittäjiään uusilla palveluilla heidän loppuasiakkaiden henkilöstöhaasteiden ratkaisuissa. Nyt saamme samalla kertaa monipuolisen tutkimusnäyttöön perustuvan palveluvalikoiman yrittäjillemme sekä useita palveluyhtiöitä jatkuvan kasvumme tueksi, kertoo Go On Groupin toimitusjohtajana aloittava Janne Korhonen.

Feelback Groupin toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen näkee yhdistymisen Go On ketjun kanssa tärkeänä askeleena. Korona Investin mukaantulo puolestaan mahdollistaa toiminnan monipuolistamisen ja kyvyn luoda vahvoja strategiapolkuja tulevaisuuteen. ”Uskon, että laaja-alaisen tietotaidon ja kokemuksen avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä vahvemman mahdollisuuden menestykseen.”

Go On ketjun vahva kasvu ja toimintakulttuuri sekä Feelbackin tiedolla johtamiseen perustuvat tutkimuspalvelut mahdollistavat monipuolisen palveluvalikoiman organisaatioiden kehittämiseksi. Meille on tärkeää, että molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat kanssaomistajina yhteisten kasvutavoitteidemme toteuttamisessa, toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Go On palvelee asiakkaitaan entistä vahvempana tuttujen paikallisten yrittäjien voimin!

Feelback Group on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 yli 3 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 50 osaajaa neljässä eri toimipaikassa. Yhtiön monipuoliset palvelut jaetaan asiakaskokemukseen, henkilöstökokemukseen, johtamiskokemukseen ja tiedonkeruupalveluihin.

Go On ketju on yksi johtavista henkilöstövuokrausalan toimijoista Suomessa yli 20 toimipisteellään. Ketjun liikevaihto oli vuonna 2021 yli 45 miljoonaa euroa ja se työllistää vuosittain n. 6000 työntekijää eri toimialoille. Go On ketjun työntekijöistä 93 % suosittelee tuttavilleen työskentelyä Go Onin kautta.

Korona Invest on vuodesta 2006 alkaen pieniin ja keskisuuriin yrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja. Korona Invest on kerännyt rahastoihinsa 235 miljoonaa euroa. Sijoittajina rahastoissa ovat suomalaiset instituutiot, yhteiskuntavastuulliset rahastot ja säätiöt sekä perheomisteiset sijoitusyhtiöt ja avainhenkilöt.

Palvelemme entistä vahvempana - kysy lisää!

Janne Korhonen

toimitusjohtaja | Go On Group +358 40 865 4886 janne.korhonen@go-on.fi

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!