Go On Groupin uusi hallitus esittäytyy

 

Saammeko esitellä, Go On Groupin uusi hallitus! Hallituksen jäsenistä jokainen tuo omalta osaltaan vahvaa osaamista ja tukea Go On Groupin kasvutarinaan!

Hallituksen jäsenillä on laaja kokemus ja osaaminen eri aloilta, mikä takaa hyvät lähtökohdat tehdä päätöksiä Go On Groupin parhaaksi. He ovat motivoituneita tekemään töitä tiiminä ja tukemaan johtoryhmää Go On Groupin tavoitteiden saavuttamisessa.

Tulevaisuus on täynnä haasteita, mutta hallituksella on vahva usko, että niistä selviydytään yhdessä! ”Odotamme innolla yhteistyötä ja työskentelyä koko Go Onin henkilöstön kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.”

 

Kuvassa hallitustiimi vasemmalta Kimmo Salminen, Pasi Lehtinen, Tommi Rytkönen, hallituksen uusi puheenjohtaja Mia Aspegrén, Sari Vaajanen-Ärrälä. Mukana myös Go On Groupin toimitusjohtaja Janne Korhonen.

 

Millaisia ovat hallituksen jäsenten taustat ja millaiset ovat heidän fiilikset olla mukana rakentamassa Go On Groupin tietä henkilöstöalan huipulle?

 

Kimmo Salminen

Go On ketjussa 2008 alkaen mukana ollut ja nähnyt yrittäjyyden fr-ottajan puolelta sekä ketjun toimitusjohtajana 8 vuotta fr-antajan puolella.

”Olen innostunut ehdottomasti nyt olemaan kasvutarinassa mukana, koska näen kaikkien yrittäjien mahdollisuuden kasvattaa bisnestä entistä paremmin ketjun mukana.”

 

Pasi Lehtinen

KTM, eMBA toimii Korona Investin toimitusjohtajana ja on työskennellyt pääomasijoitusalalla kasvuyritysten parissa yli 20 vuotta. Pasilla on laaja-alainen kokemus eri toimialojen hallitustyöstä, omistaja-arvon kasvattamisesta sekä yritysjärjestelyjen toteuttamisesta.

”Henkilöstöalalle kaivataan suunnannäyttäjiä, joilla on halu laadukkailla HR palveluilla ja mittaukseen perustuvilla menetelmillä edistää asiakkaiden menestymistä ja työntekijöiden työtyytyväisyyttä. – Go On:lla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä suunnannäyttäjänä.”

 

Tommi Rytkönen

Ålandsbankenin Suomen liiketoiminta-alueen myyntijohtaja ja maajohtoryhmän jäsen. Tommi on Go-On Groupin hallituksen lisäksi Noja Rahoitus Oy:n ja Marketing Finlandin hallituksessa.

”Minusta on hienoa päästä tekemään töitä ja tukemaan yrittäjien liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Uskon että monipuolinen kokemukseni niin franchising-yrityksen johdosta kuin useilta muiltakin aloilta auttaa esittämään hallituksessa oikeita kysymyksiä.”

 

Mia Aspegrén, hallituksen puheenjohtaja

PsykM ja FM, on työskennellyt laaja-alaisesti HR-palveluiden liiketoiminnassa sekä palveluntarjoajan, ostajan että toimitusjohtajan roolissa. Mialla on kokemusta kasvuyhtiöistä ja eri kehitysvaiheissa olevista yhtiöistä hallitustyön ja johdon rooliensa kautta.

”Kaikissa työelämän onnistumissa kyse on ihmisistä. Henkilöstöala on kasvava toimiala, jonka merkitys yrityksille ja koko Suomen kehitykselle on entistä tärkeämpi. En tiedä mitään innostavampaa kuin kasvuyhtiö juuri tällä toimialalla – Go On:n mainiossa, osaavassa joukkueessa on ilo olla mukana!”

 

Sari Vaajanen-Ärrälä

KTM, HHJ PJ, yrittäjä, hallitusammattilainen. Oma kokemustaustani sopii nappiin Go On:n nykyvaiheen kannalta, missä olennaisia ovat: yrittäjyys, kasvustrategia, myynnin johtaminen, tutkimuspuolen mahdollisuudet sekä hallitustyön rakentaminen uuden tiimin kanssa.

”On hienoa päästä rakentamaan kahden eri toimialan yrityksen palveluista ja synergiasta kumpuavia hyötyjä asiakkaille ja erottautua siten muista toimijoista.”

Löydä paikallinen yhteyshenkilösi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa yrityspalveluissa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lahti
mikkeli
oulu
lappeenranta
pori
pirkanmaa
raahe
rovaniemi
tornio
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on
suorahaku

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi asiantuntijoidemme parhaat vinkit rekrytointiin!